Vyhľadávať v tomto blogu

pondelok 12. decembra 2011

Solisko 11.12.2011


Dosť už bolo vysedávania doma, treba sa ísť niekam po dlhom čase rozhýbať. Keďže nám však trochu popadalo a do toho ešte aj pofúkalo, rozhodneme sa ísť zas len tak niečo ľahšie na Solisko.
Na chatu to išlo, po upravenej zjazdovke velice dobre. Dáme malé občerstvenie a už aj šliapeme do Furkotskej.
Po pár metroch od chaty nás však smiech akosi prechádza. Bodenica neskutočná a ďakujem všekým svätým, že pred nami išli nejakí chlapi a aspoň trochu to prešlapali. Aj tak sa však brodíme pomedzi balvany a kosodrevinu a nie je nič výnimočné, keď zapadneme až po va... (pás:)
Po hodine trápenia to vzdávame. Sme len pod Predným soliskom, kam zvyčajne trvá cesta tak 15 minút. Pozeráme sa smerom hore a na malom pilieriku vidíme chlapov, čo to vzdali tiež a rozhodneme sa ísť po ňom hore a dúfame, že vyššie to už bude ufúkané.
Z pilierika to však boli len 2 dĺžky ľahkého lezenia. Pobalíme preto veci a ďalej pokračujeme bez všetkého a tešíme sa na chodník a chatu. Chodník sme nenašli a brodenicu smerom dole už radšej ani nebudem opisovať a už vôbec nie citovať (predpokladám, že toto môžu čítať aj mladšie vekové skupiny a niektoré výroky by som sa bál uverejniť aj po 22:00 hod :D )

Takže len v skratke:
Kto: Peter, Duško, Paťo
Kde: Predne Solisko
Čo: Ani srnka netuší
Za koľko: II/III

Viac foto tu:
https://get.google.com/albumarchive/108304800825024728715/album/AF1QipMdbIJiN58HW3mMwShF8WfilOAkpzxQkxP-ybxJ?source=pwa

https://photos.app.goo.gl/Cud38TJwUsBdHhGEA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára